22.01.2020

Vi har ændret vores navn til Sunparadise Danmark A/S

Vi har ændret vores navn til Sunparadise Danmark A/S

Windoor er en af de førende specialiserede aktører i byggebranchen med kunden i fokus. Siden 1985 har vi udviklet, produceret og markedsført vores altansystemer, udestuer, vinterhaver og facadesystemer til boligselskaber, private bygherrer, entreprenører, rådgivere, arkitekter, specialister og developer. Vores produkter forbedrer livskvaliteten og øger værdien af vores kunders ejendomme.

Windoor Danmark er en del af Sunparadise med hovedsæde i Schweiz samt datterselskaber i Sverige, Danmark, Norge, Polen, England, Tyskland og Tyrkiet. Sunparadise ejes af det svenske familieejede investeringsselskab Nordstjernen.

Fra marts 2020 vil Windoor Danmark A/S ændre navn til Sunparadise Danmark A/S. Med navneændringen vil vi fortsætte med at markedsføre og sælge vores produkter i Skandinavien, under samme navn som i resten af Europa. Ændringen sker på samme tid i alle lande, hvor vi har været kendt under Windoor brandet. Et fælles varemærke i hele Europa vil give os store fordele i produktudvikling, markedsføring og salg, hvilket vil gavne vores kunder. 

Vores produkter vil fortsat blive udviklet og produceret på egne fabrikker, der sikrer produkter af højeste kvalitet og hurtige leverancer. Med markedets førende design, kvalitetsmaterialer og innovative løsninger er vores produkter ikke kun behagelige at se på, men også meget holdbare og hurtige at samle og opsætte.

Sunparadise Danmark fortsætter med at være en del af Sunparadise familien med sin stærke virksomhedskultur, hvor kundefokus, kundetilfredshed og medarbejdertilfredshed er kernen i alt hvad vi gør – det eneste der ændres, er vores navn.

For yderligere information kontakt venligst

 
Christer Rapp
Adm. Direktør Skandinavien
+46 70 190 12 88
 
Jesper Larsson
Salg & Marketing
+45 25 22 90 82