Åbne altaner

Velkommen til Windoor Danmarks nye serie af åbne altaner som går under navnet WinAltan.

 

WinAltan er et fleksibelt altansystem i aluminium med mange valgmuligheder, som fås i 4 forskellige modeller:

  1. Style
  2. Canal
  3. Sky
  4. Connect

WinAltan er præfabrikerede altaner, som er velegnede til større altanprojekter og som passer til de fleste bygninger. Ved at færdigproducere altanerne på fabrik mindskes fejl og evt. skævheder. 

WinAltan kan monteres på et utal af måder, så det passer til den enkelte bygning. Den kan mures ind, spændes ind, monteres i bjælkelag m.v. Det er et af de mest innovative altansystemer på det danske marked. Det er naturligvis CE-dokumenteret og overholder alle krav fra landets kommuner.

Åben altan - Model Style

Model Style

Style er en flot klassisk altan med tremmerækværk som giver altanen et let og gennemsigtigt udtryk. Her kan solen nemt trænge igennem så du får sol på altanen og ind i din bolig. Afstanden mellem tremmerne er testet, for at sikre at de overholder anvisningerne i legepladsdirektivet. Ønsker du mere privatliv, er det muligt at beklæde rækværket med fx en sejldug. 

Læs mere...

Åben altan - model Canal

Model Canal

Canal er en let og moderne altan med klart glas som giver altanen et let udtryk som lader solen komme ind i din bolig og samtidig giver læ for vinden. Ønsker du mere privatliv er det muligt at vælge opallamineret glas.    

Læs mere...

Åben altan - model Sky

Model Sky

Sky er en moderne altan med klart glas som giver altanen et let udtryk som lader solen komme ind i din bolig og samtidig giver læ for vinden. Ønsker du mere privatliv, er det muligt at vælge opallamineret glas. Glasset monteres mellem stolper og fastsættes med grisetryner.

Læs mere...

Åben altan - model Connect

Model Connect

Connect er en flot moderne altan med klart glas som giver altanen et let udtryk som lader solen komme ind i din bolig, og samtidig giver læ for vinden. Ønsker du mere privatliv, er det muligt at vælge opallamineret glas. Glasset monteres udvendigt på stolper og fastsættes med grisetryner.

Læs mere...