Altaner lukket med glas

En altan lukket med glas før en forskel. Altanen giver et nyt skønt rum i lejligheden og flytter grænsen mellem ude og inde. Hos Windoor Danmark kan hjælpe dig med at etablere en helt ny altan lukket med glas eller udvide din eksisterende altan og lukke den med glas. En altan lukket med glas skal fungere i mange år og derfor er det vigtigt at gøre det rigtigt fra starten. Vores produkter er udviklet sammen med arkitekter, hvilket betyder at funktion, form, farve og materiale samarbejder. Når du vælger en altan lukket med glas er Windoor Danmark en sikker partner.

Windoor System 1000 - Altaner lukket med glas fra top til bund

Windoor System 1000

Windoor System 1000 er et komplet selvbærende og særdeles fleksibelt altansystem. Der er tale om standardmoduler, hvor elementerne opbygges etagehøje, med integreret brystning eller som dørelementer, med eller uden overfelt. De oplukkelige felter kan udføres som skyde- eller foldeglas i 3 varianter.

Læs mere...

Windoor System 800 - Hurtig og enkel glaslukning af din altan

Windoor System 800

Windoor System 800 anvendes til glaslukning af eksisterende altaner. Systemet er velegnet til altaner, der er monteret udvendigt på facaden og til altaner trukket tilbage fra facaden. Det betyder, at ejendommens facade bibeholdes – eller renoveres efter behov med efterfølgende montering af glaslukningen.

Læs mere...

Luk altanen med karnap og få en flot rumvirkning i dit uderum.

Windoor karnap

Luk altanen med karnap og få en flot rumvirkning i dit uderum. Windoors karnap kan både bygges på en eksisterende brystning eller monteres som et etagehøjt element med ny brystning indbygget. Karnappen har en dybde på op til 55 cm, hvilket giver en fornemmelse af mere plads på altanen.

Læs mere...