Glasinddækkede altaner gør en forskel

En glasinddækket altan reducerer støj fra trafik og andre forstyrrende lyde, samtidig med at der skabes sammenhæng med boligen,  og altanen bliver ikke så tilsmudset, som en åben altan. En glasinddækket altan udvider også udendørssæsonen, da altanen kan anvendes en meget stor del af året. Glassene kan lukkes, når det er koldt og regner, og når det er rigtig varmt kan glassene åbnes så altanen er luftig, og det gode vejr kan nydes fuldt ud.

Hvis du vil reducere dit energiforbrug, er en glasinddækket altan en god ide. Den lukkede altan isolerer og skaber en barriere mellem boligens varme indeklima og kulden udenfor. Det er en miljøvenlig løsning, der har en positiv effekt på energiforbruget og dermed din varmeregning.

Vores fleksible, designede glasinddækninger er bygget i ekstruderede aluminiumsprofiler og glas, hvor du selv vælger det system og den farve der passer bedst til dit projekt – og selvfølgelig opfylder vi alle sikkerhedsstandarder og garantier.

 

 

Trivsel og komfort

Trivsel og komfort

Boligens kvalitet bliver væsentligt højere med en glasinddækket altan, hvor der er mulighed for, at lukke af for trafikstøj, vejr og vind og forurening.

Energibesparelse

Energibesparelse

En glasinddækket altan bidrager til at reducere energiforbruget og er godt både for din økonomi og vort fælles miljø.

Værdiforøgelse

Værdiforøgelse

En glasinddækket altan er samtidig en god investering, da du optimerer din trivsel og komfort, energiforhold og din generelle brugsværdi af altanen hele året. Altanen udføres samtidig med et godt design og materialer af højeste kvalitet.