Hvem er Sunparadise Danmark?

Sunparadise Danmark er leverandør af åbne altaner og altaner lukket med glas til eksisterende og nye etageejendomme i hele Danmark. Vi har altid en altan, der passer lige præcis til ejendommen, og vi giver gode råd fra den første idé til altanen er sat op og er klar til brug.

Sunparadise Danmark har hjulpet rigtig mange boligselskaber, ejerforeninger og andelsforeninger, og vi har mange års erfaring i samarbejde med alle byggeriets parter, herunder entreprenører, arkitekter og rådgivende ingeniører. Det betyder, at vi har erfaring med de aspekter, der er forbundet med en altansag – og vi ved, hvad der skal til for at gøre processen så nem og overskuelig for dig som muligt. Vi kan derfor med god grund kalde os din foretrukne altanpartner.

Sunparadise Danmark A/S er en del af koncernen WinGroup AG. WinGroup har hjemsted i Schweiz og har ca. 330 ansatte med selskaber i Danmark, England, Norge, Sverige, Schweiz, Liechtenstein, Tyskland og Tyrkiet og salgsrepræsentation i Belgien, Frankrig, Holland, Spanien og Østrig. 

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 8818 5858 på hverdage 8-16. Du kan også udfylde nedenstående formular, så hører du hurtigst muligt fra os.