Rådgivning og tilbud

Vi har mange års erfaring i samarbejde med alle byggeriets parter, herunder entreprenører, arkitekter og rådgivende ingeniører. Vi lægger vægt på værdiskabende dialog og arbejder hele tiden for at optimere kvalitet og pris.

Vi tilbyder vores standardløsninger, som er beskrevet og dokumenteret i Sunparadise Værktøjskassen, men vi kan også hjælpe med komplekse altanopgaver. Vi går gerne ind i utraditionelle projekter og skræddersyr løsninger, der passer til det enkelte projekts egenart. Vi tilbyder systemleverancer, fagentrepriser eller elementleverancer - helt afhængig af bygherrens ønsker.

>> Bestil adgang til "Sunparadise værktøjskasse" her

Undervejs i projekteringsfasen hjælper vi gerne med budgetpriser, så du er sikker på, at projektet holder sig indenfor de økonomiske rammer. Når projektet udbydes, giver vi naturligvis fast tilbud i licitation eller til de indbudte entreprenører.

Ring til vores konsulenter på 8818 5858 og vælg 1, eller skriv til: info.dk@sunparadise.com så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Vores medarbejdere slipper ikke projektet, når underskriften er sat. Vi følger sagen fra den første spæde skitse til den sidste skrue er sat i. Vi garanterer dig en professionel og personlig rådgivning fra start til slut.

Jesper Larsson

Jesper Larsson
Salg & Marketing
M: 25 22 90 82
jel@windoor.dk

Peter Dilling-Hansen

Peter Dilling-Hansen
Projektleder
M: 60 37 70 89
​pdh@windoor.dk

Per-Henrik Andreasen

Per-Henrik Andreasen 
Projektleder
M: 28 79 29 71
pha@windoor.dk

Krestian Petersen

Krestian Petersen
Projektleder
M: 28 79 29 77
kpe@windoor.dk

Michael Larsen

Michael Larsen
Projektleder
M: 28 79 29 80
mil@windoor.dk