Nye altaner på Andreas Steenbergs Plads i Horsens

Andreas Steenbergs Plads, 8700 Horsens

Windoor System 1000 "Shadow"

Andreas Steenbergs Plads, 8700 Horsens

Konstruktion Elementerne er monteret på eksisterende altanbrystning.

Bygningstype: 6-etagers murstensbyggeri

Altansystem: Windoor System 1000 med termofoldeglas “Shadow”

Antal altaner: 40

Udført: 2012

Arkitekt: DAI Gruppen, Horsens

Bygherre: Andelsboligforeningen Beringsgård afd. 4A

Margit Jeppesen fra Hannedal siger:
”Jeg har ikke haft min nye altan så længe, men jeg vil bruge den som en dejlig ekstra stor stue. Den er pragtfuld. Det er dejligt at få sådan en stor altan, da min lejlighed kun er 58 m2. Jeg holder allerede rigtig meget af at sidde herude og nyde naturen. Den giver min lejlighed masser af lys og luft. På de varme dage åbner jeg glassene og kan så nyde solen.

Ideen til nye altaner opstod fordi vi i foreningen havde nogle meget små altaner, som trængte til at blive renoveret. Ved en nærmere gennemgang fandt vi ud af, at det ikke kunne betale sig at renovere de gamle altaner pga. store revner. Så da jeg en dag læste i et blad og så en annonce fra Windoor om altaner, hvor der stod, at man kunne ringe og få gratis rådgivning, ringede jeg Windoor – det er jo så nemt at ringe.

Jeg ringede derfor både til Windoor og en anden altanleverandør. Bestyrelsen og jeg besøgte begge leverandører og så deres altansystemer, som begge var gode. Men pga. prisen valgte vi Windoor. Projektet blev uheldigvis forsinket, og vi havde lidt problemer med håndværkerne. De blev dog hurtigt skiftet ud, og generelt gjorde Kim fra Windoor et fint stykke arbejde.”

 Nye altaner på Andreas Steenbergs Plads i Horsens

Thorvaldsminde, Vigerslev Allé 390, 2650 Hvidovre

Windoor System 1000 "Shadow"

Thorvaldsminde, Vigerslev Allé 390, 2650 Hvidovre

Konstruktion Nye altaner udført i selvbærende stålkonstruktion med fiberbetonplade.

Bygningstype: 3-etagers murstensbyggeri

Atansystem: Windoor System 1000 med termofoldeglas “Shadow”

Antal altaner: 72

Udført: 2013

Arkitekt: TPD Arkitekter

Bygherre: Andelsboligforeningen Thorvaldsminde

”Danbolig Birkerød er ansvarlige for næsten halvdelen af de ejerlejlighedssalg, der bliver foretaget i byen. Vi oplever stor efterspørgsel på lejligheder, der har altan. Der er kun få ejerforeninger, der tilbyder altaner, og ofte er altanen så lille, at køberne anser den som næsten uanvendelig.

Siden Ejerforeningen Lyngborghave og Lyngparken åbnede op for muligheden for altan, oplever vi, at de er blevet de mest efterspurgte lejligheder i byen. Køberne giver gerne en højere pris for lejligheder med altan, og lejligheder med altan er væsentlig nemmere at sælge. 

7 ud af 10 af vores lejlighedskøbere har altan som et væsentligt kriterium i deres boligsøgen. Lejlighedens merværdi efter opsætning af altan øges med i hvert fald det dobbelte af den udgift, som altanen koster.”

Se flere cases