Content with Topic Windoor System 1000 "Silhouette" .

Content with Topic Windoor System 1000 "Silhouette" .

 Store nye flotte altaner lukket med glas på Damtoften i Ringkøbing

Damtoften 9, 6950 Ringkøbing

Windoor System 1000 "Silhouette"

Damtoften 9, 6950 Ringkøbing

Konstruktion Eksisterende betonbunde er udvidet og glaslukket med etagehøje altanelementer. Brystning er med opal lamineret glas og aluhåndliste.

Bygningstype: 3-etagers beton byggeri

Altansystem: Windoor System 1000 med indrammet foldeglas “Silhouette”

Antal altaner: 84

Udført: 2013

Arkitekt: H. Lindquist Arkitekter

Bygherre: Ringkøbing Boligforening, Damtoften afd. 5

"Vi er alle rigtig glade for vores nye store glasinddækkede altaner, ikke mindst vores barnebarn på 4 år. Hun bor med sin mor og far i lejligheden ved siden af og kommer derfor på besøg dagligt. Hun elsker at sidde ude på altanen og lege med sit legetøj.

Altanen er vores nye ekstra rum i lejligheden. Der er faktisk ikke det, vi ikke bruger den til. Vi spiser altid på vores altan, og når vi har gæster, sidder vi stort set altid ude på altanen. Vi kalder det vores trivselsrum.

Da vi bor tæt på Vesterhavet, oplever vi en del vind og blæst. Derfor er vi ekstra glade for, at vi har fået en glasinddækket altan. Når det blæser, lukker vi glassene, og når solen rigtig skinner, så skyder vi glassene til side og får derved en traditionel åben altan. På den måde opnår vi maksimal udnyttelse af vores altan."

 

 Nye altaner på I.G. Smiths Alle i Hvidovre

I.G. Smiths Alle, 2650 Hvidovre

Windoor System 1000 "Light"
Windoor System 1000 "Silhouette"

I.G. Smiths Alle, 2650 Hvidovre

Konstruktion På facaden er opbygget en stålkonstruktion med fiberbetongulv og lofter. Lofterne er beklædt med troltekt for at opnå en bedre akustik. Foldedørene er med overfelter og har indbyggede ventilationsklapper. Derudover er der udført lukning af 740 m2 svalegange med indbygget automatisk røgåbningsfunktion. Alle elementerne er tilsluttet ABA-anlæg med røgdetektorer, som i tilfælde af brand udlufter svalegangene så disse kan anvendes som flugtveje.

Bygningstype: 3-etagers murstensbygninger

Altansystem: Windoor System 1000 “Silhouette” og “Light”

Antal altaner: 77 samt glaslukning af svalegange

Udført: 2013

Arkitekt: TPD Arkitekter

Bygherre: A/B I.G Smiths Allé

”Da jeg skulle flytte hjemmefra, og så min lejlighed første gang, betød altanen ikke noget for mig. Den var der bare. Men kun få dage efter jeg var flyttet ind, sad jeg allerede derude.
Jeg sidder meget derude og spiser, læser, hører musik eller bare slapper af – jeg har endda også sovet derude. Når jeg har venner eller familien på besøg, er altanen det bedste sted at være. 

Jeg bruger min altan næsten hele året. Allerede fra marts og helt frem til oktober bruger jeg den som opholdsrum. Solen skal ikke skinne ret meget, før der bliver dejligt varmt.
Om sommeren skyder jeg blot glassene til side, og så er den som en åben altan, hvor jeg kan nyde solens stråler.

I de mørke og blæsende vintermåneder har jeg masser af lanterner og lys stående. Det giver en rigtig hyggelig stemning inde i lejligheden. Og bedst af alt, de går ikke ud pga. vejret, da glasinddækningen beskytter mod blæst, regn og sne. Jeg behøver heller ikke flytte møbler eller pynteting væk. De kan altid stå derude.” 

 

 Nye altaner på I.G. Smiths Alle i Hvidovre

Bellmansgade 7-37, 2100 København Ø

Windoor System 1000 "Silhouette"

Bellmansgade 7-37, 2100 København Ø

Konstruktion Altaninddækning monteret på forkant af eksisterende altanplader. Opal lamineret brystningsglas og træhåndliste.

Bygningstype: 8-etagers beton byggeri

Altansystem: Windoor System 1000 med uindrammet foldeglas “Silhouette”

Antal altaner: 244

Udført: 2013

Arkitekt: A4 arkitekter og ingeniører

Bygherre: Bellmansgade A/B

"Jeg oplever en større og større efterspørgsel efter de ældre og herskabelige ejendomme på Frederiksberg med altaner. 

Tidligere har det været som at finde en nål i en høstak at finde en herskabslejlighed med altan. Det er det ikke længere. Kommunen har åbnet op for, at der i dag er langt større mulighed for at få gennemført et altanprojekt. Derfor ved køberne i dag, at muligheden er der. 7 ud af 10 efterspørger altaner som et krav til deres boligsøgen. Lejlighedens merværdi efter opsætning af altanen øges som minimum med det dobbelte af den udgift, som altanen koster. Dvs. hvis udgiften til altanen udgør 100.000-130.000 kr., vil lejligheden kunne sælges for 250.000 kr. mere som minimum, når altanen er sat op.”

 

Se flere cases