Svanegården, Svanestrædet 3-3D, 4500 Nykøbing Sjælland

Windoor System 1000 Karnap

Svanegården, Svanestrædet 3-3D, 4500 Nykøbing Sjælland

Konstruktion Renoveringen af gamle altaner ved montering af nye karnapper. Karnapperne udvider altanen til hver enkelt lejlighed med ca. 40 cm. Glasset i karnapperne kan foldes til siden så altanen bliver helt åben. De eksisterende altaner havde en blomsterkasse hængende, og med Windoor’s karnapkonstruktion anvendes den som en vinduesplade, med plads til at sidde og nyde udsigten. Windoor blomsterkasser er monteret udenpå karnapperne.

Bygningstype: 3-etagers murstensbyggeri

Altansystem: Windoor System 1000, Karnap

Antal altaner: 30

Udført: 2014

Arkitekt: Windoor Danmark A/S

Bygherre: Boligselskabet af 1942

”Danbolig Birkerød er ansvarlige for næsten halvdelen af de ejerlejlighedssalg, der bliver foretaget i byen. Vi oplever stor efterspørgsel på lejligheder, der har altan. Der er kun få ejerforeninger, der tilbyder altaner, og ofte er altanen så lille, at køberne anser den som næsten uanvendelig.

Siden Ejerforeningen Lyngborghave og Lyngparken åbnede op for muligheden for altan, oplever vi, at de er blevet de mest efterspurgte lejligheder i byen. Køberne giver gerne en højere pris for lejligheder med altan, og lejligheder med altan er væsentlig nemmere at sælge. 

7 ud af 10 af vores lejlighedskøbere har altan som et væsentligt kriterium i deres boligsøgen. Lejlighedens merværdi efter opsætning af altan øges med i hvert fald det dobbelte af den udgift, som altanen koster.”

 

Se flere cases