Skræddersy indretningen af din altan med Windoors tilvalgsløsninger

Windoors altaner er gennemtestede, så de passer til den moderne families behov. Men har du særlige ønsker til indretning eller funktionalitet, har vi en række tilvalg, der gør det muligt at skræddersy altanen til dine behov. 

Blomsterkasse

Blomsterkasse
Gør altanen farverig og levende med en blomsterkasse i samme design som Windoors altaner. Blomsterkassen er af lakeret aluminium med PVC-indsats.

Beslag til vinduesplade

Beslag til vinduesplade
Vil du gerne have en vinduesplade, kan du købe beslagene hos os. Beslaget monteres under vinduespladen, så det ikke er synligt.

Flytbar jalousi
Skab flotte skyggevirkninger med vores flytbare jalousi. Jalousiet monteres på ydersiden af glasset og kan skydes til begge sider i altanens fulde længde. Lamellerne er i aluminium og kan leveres i et utal af flotte lakfarver. 

Aflåselig foldeglas
Få en effektiv børnesikring og ekstra sikring mod indbrud med Windoors lås til foldeglas. Låsen kan bruges til alle typer foldeglas og beskytter din altan effektivt. 

Tagafvanding
Alle Windoors glastage kan leveres med en tagrende af aluminium med nedløbsrør. Regnvandet kan ledes videre til eksisterende udløb eller væk via et udspy.

Glastag
Bor du på de øverste altaner, kan det være en god idé at få et glastag i hærdet farvet sikkerhedsglas. Taget skærmer mod solen, giver et godt lysindfald og reducerer støj fra regn betydeligt.

Ventilationsbeslag
Et beslag fastgør det første foldeglas med en åbning på ca. 100 mm. Beslaget er udført af rustfrit stål og i samme design som grebene.

Ventilationsliste
Ønsker du frisk luft på altanen hele året rundt, kan du få monteret en ventilationsliste af lakeret aluminium, der sørger for at skifte luften ud.

Ventilationsklapper
På de varmeste sommerdage kan det være rart med ekstra ventilation. Windoors ventilationsklapper giver lidt mere ventilation end ventilationslisten, men er lige så nemme at montere. Klapperne er i 6 mm hærdet sikkerhedsglas.

Ventilationsrist
En anden mulighed for ventilation er Windoors permanente ventilationsrist af lakeret aluminium, som har maksimalt luftskifte på altanen. 

Glasdør
Bor du i stueetagen, og vil du gerne let kunne komme udenfor? Så kan vi sætte en yderdør op i glas på altanen, der giver dig hurtig adgang til det fri. Døren lukker mere lys ind i lejligheden og kan leveres med samme låsesystem som i hoveddøren. 

Ophængsbeslag til persienne
Vil du gerne have persienner på din altan, kan du tilkøbe beslag til ophængning af persiennerne. Beslagene klipses på profilerne og kræver ingen skruer.