Altaner lukket med glas fra top til bund

Altaner lukket med glas fra top til bund

Windoor System 1000 er et elegant altansystem, der kan bruges til eksisterende og nye altaner.

Windoor System 1000 er et selvbærende og særdeles fleksibelt altansystem fra etage til etage med en integreret brystningsdel. Brystningen kan beklædes med fx opallamineret glas hvilket hindrer nysgerrige blikke i at kigge ind, men lader stadig lyset ind til både altan og lejlighed.

Windoor System 1000 er et integreret altansystem med rækværk og glas i eet og generelt er designet meget fleksibelt og giver dig stor valgfrihed. 
 

Vælg døre og vinduer som passer til dig
Foldeglas fås i følgende versioner:

 • ”Light” – Giver en helt fri udsigt og et elegant udtryk. Vælg mellem 6, 8 eller 10 mm hærdet glas uden ramme. Der er en smal luftspalte imellem glassene hvilket giver optimal ventilation på altanen. Glasset kan åbnes til begge sider.
   
 • ”Silhouette” – Enkeltlagsglas med en smal ramme af aluminium som giver et let udtryk. I samlingen er profilerne kun 20 mm bredde. Indrammet foldeglas kan med fordel bruges, hvis du ønsker en mere tæt altan og fx gerne vil have dæmpet støj.
   
 • ”Shadow” – Kraftfuld og stabil løsning som er specielt er udviklet til termoglas med ramme. Denne løsning giver bedre isolering og den bedste beskyttelse mod støj, vind og vejr. Denne ekstra beskyttelse mod vejret giver mulighed for at bruge altanen en større del af året.


Skydeglas fås i følgende version:

 • ”Light” – Giver en helt fri udsigt og et elegant udtryk med 6 mm uindrammet hærdet glas med en smal luftspalte mellem glassene, og med greb der kan fikseres. Skydeglas kan monteres med en børstetætning, der isolerer mod vind og vejr.

 
Med Windoor System 1000 får du:

 • Et altansystem i pulverlakerede aluminiumsprofiler hvilket giver lang holdbarhed og minimal vedligeholdelse. 
 • Et meget stabilt altansystem som er udviklet til det hårdeste klima med dobbelte tætningslister, hvilket betyder at du kan nyde din altan når det blæser, regner eller sner. 
 • Et altansystem med integrerede inddækninger der sikrer tæt tilslutning mellem elementerne og til eksisterende facade.
 • Et altansystem med præfabrikerede elementer der ikke skal samles på byggepladsen og øger kvaliteten af det færdige arbejde.
 • Et altansystem med stor fleksibilitet med mange muligheder for at variere udseendet på altanerne. Brystning kan fx fås i mange varianter fra lamineret glas i forskellige farver til laminatplader.
 • Enkel in-line foldeglas hvilket giver maksimale åbningsmuligheder og gør det let at pudse glassene. Foldeglassene er ophængt i topkarmen for at undgå tilsmudsning af bevægelige dele.
 • Et altansystem med mulighed for at vælge mellem et bredt sortiment af  tilvalg f.eks. jalusier.
   
Windoor System 1000 uden altanudvidelse                   Windoor System 1000 med altanudvidelse

 

Holdbarhed & Miljø
Windoor Danmark stræber efter et sundt og bæredygtigt miljø for både mennesker, dyr og natur. Dette gælder hele kæden fra vores egen produktion, transport og vores produkter til arbejdsmiljøet for vores ansatte.

Vores produktudvikling er præget af ressourceeffektivitet, og vi gør en målrettet indsats for løbende at reducere vores klimapåvirkning og gøre vores energiforbrug mere fornyeligt. 

Produktionen af aluminium og glas sker i vores egen moderne fabrik Alimex. Fabrikken er certificeret OHSAS 18001, som er et styringssystem for arbejdsmiljøet samt et miljøstyringssystem ISO 14001.

Vi stræber efter at udvikle energieffektive løsninger, der hjælper vores kunder med at reducere deres miljøpåvirkning og handle mere bæredygtigt.

Som en førende altan leverandør  føler vi et særligt ansvar for at skabe sunde miljøer ved at minimere brugen af materialer, der kan påvirke mennesker eller miljøet negativt.

Vi tager initiativ og arbejder proaktivt samtidig med vi er innovative og har mod på at prøve nye ideer og arbejdsmetoder. 


Se vores inspirationskatalog på altaner lukket med glas: